Rezervacija

Uvjeti korištenja i plaćanje

Opći uvjeti korištenja internetske stranice

 
Prije početka korištenja internetske stranice www.adriatic-kampovi.hr (stranice) pružatelja usluga, društva Adriatic Kampovi d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Augusta Šenoe 12, OIB: 11278646926 potrebno je pročitati Opće uvjete korištenja stranice. Za sve dodatne informacije ili objašnjenja vezano uz uvjete korištenja obratite se na slijedeću e-mail adresu: info@adriatic-kampovi.hr
Prihvaćanje Općih uvjeta
Pristupanjem internetskoj stranici www.adriatic-kampovi.hr ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja ili usluga, prihvaćate Opće uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, molimo da ne koristite ove stranice.
Sadržaj web stranica i autorska prava
Sadržaji ovih web stranica, isključivši dio tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su namijenjeni informiranju gosta i promicanju hrvatske turističke ponude, vlasništvo su poduzeća Adriatic kampovi d.o.o. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.
Ukoliko primijetite povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nam javite na mail adresu info@adriatic-kampovi.hr


Zaštita privatnosti i tajnost podataka

 
Adriatic kampovi d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja te osobne podatke putnika traži u slučaju konačne potvrde rezervacije kako bi se voucher evidentirao na pravo ime te kako bi se putniku mogli poslati svi traženi dokumenti. Adriatic kampovi d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima/putnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Obveza Adriatic kampovi d.o.o. je da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Adriatic kampovi d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Promjene Općih uvjeta

 
Adriatic kampovi d.o.o. zadržava pravo na izmjene i dopune Općih uvjeta u svakom trenutku. Promjene stupaju na snagu danom objave na stranici. Nastavak pristupanja stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete.
Adriatic kampovi d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju.
Platforma za internetsko rješavanje sporova
Platforma za internetsko rješavanje sporova jedinstvena je ulazna točka koja europskim potrošačima i trgovcima omogućuje da riješe sporove oko domaće i prekogranične kupnje putem interneta. To se postiže upućivanjem sporova nacionalnim tijelima za alternativno rješavanje sporova koja su povezana s platformom i koja su države članice odabrale u skladu s kriterijima kvalitete, o čemu je obaviještena Europska komisija.
Poveznica na Platformu za internetsko rješavanje sporova. (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage)

 

Uvjeti korištenja i prodaje
ADRIATIC KAMPOVI d.o.o.
Ulica Augusta Šenoe 12, 10000 Zagreb, Hrvatska
Registrirano u: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080832296
OIB:11278646926
Temeljni kapital: 2.448.709,27EUR
Direktor: Damjan Poljak
Banka: Hrvatska poštanska banka d.d., Zagreb; 
Account number: 2390001-1101039433; 
IBAN: HR3623900011101039433

Uvjeti prodaje - rezervacija, plaćanje i otkazivanje smještaja
Rezervacija smještaja

Smještaj u mobilnim kućicama Adriatic kampovi moguće je rezervirati u nekoliko koraka:

1. Pretraga smještaja upotrebom tražilice koja se nalazi na našoj stranici. Unosom svih potrebnih podataka provjeravate raspoloživost željenih kapaciteta
2. Izbor smještajne jedinice. Pretraga će Vam dati informaciju o raspoloživosti u traženom terminu i ukupnu cijenu koštanja.  
3. Ukoliko je željeni smještaj moguće rezervirati online biti ćete usmjereni na stranicu za plaćanje. Ukoliko je potrebno dodatno provjeriti raspoloživost, naši operateri poslati će Vam odgovor u roku od 24 sata od trenutka postavljanja upita.
4. Rezervaciju možete uplatiti bankovnom doznakom ili kreditnom karticom. Ako je početak Vašeg boravka za 7 ili manje dana od momenta rezervacije, bankovne doznake iz inozemstva neće biti moguće zaprimiti, već je potrebno smještaj platiti kreditnom karticom. Kako bi Vaša rezervacija postala valjana potrebno je odmah po potvrđenoj rezervaciji uplatiti 30% od ukupnog iznosa smještaja. Ostatak od 70%, zajedno s dodatnim doplatama, plaća se na recepciji prije odlaska. Iznimke od ovog pravila su uplate za rezervacije smještaja po posebnoj akciji rani booking koja podrazumijeva plaćanje ukupnog iznosa do datuma navedenog na objavljenoj akciji.
5. Nakon zaprimanja vaše uplate dobiti ćete Potvrdu rezervacije kao dokaz Vaše rezervacije i uplate. Na Potvrdi rezervacije biti će naznačene slijedeće stavke:
Ime i prezime
Period i usluge koje ste rezervirali
Iznos uplate i ostatka koji je potrebno platiti na recepciji
Potvrda rezervacije zajedno s putnim ispravama predaje se na recepciji kampa.
Plaćanje smještaja
Podaci za uplatu u Eurima putem bankovne doznake:
Uplatitelj: Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
Primatelj: Adriatic kampovi d.o.o.
Banka:Hrvatska poštanska banka d.d., Zagreb; 
Account number: 2390001-1101039433; 
IBAN: HR3623900011101039433
Poziv na broj: unesite broj ponude/rezervacije

Plaćanje putem kreditnih kartica:
Adriatic kampovi koriste Wspay sigurnosni sustav za autorizaciju kreditnih kartica. Sustav koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru
Otkazivanje rezervacije
U slučaju da putnik želi promijeniti ili otkazati rezervaciju učinjenu prema njegovom zahtjevu, mora to učiniti pismeno (e-mailom, poštom ili faksom). Pod promjenom se smatra promjena broja osoba ili datuma početka i/ili završetka korištenja usluge najkasnije 14 dana prije početka korištenja usluge. Na promjenu rezervacije ne apliciraju se dodatni troškovi. U slučaju da promjena rezervacije nije moguća, te ako putnik zbog toga odustane od potvrđene rezervacije, primjenjuje se dolje navedeni uvjeti otkaza rezervacije.
U slučaju otkazivanja fiksno potvrđene rezervacije smještaja u mobilnim kućicama, primjenjivati će se slijedeći otkazni troškovi. Datum primitka otkaza je osnova za izračun otkaznog troška.
Otkazivanje rezervacije od 14+ dana prije početka korištenja usluge ne naplaćuje se.
Za otkaz rezervacije 14-0 dana prije početka korištenja usluge, naplatit će se trošak naknade štete od cijene jednog noćenja. Za otkaz rezervacije tijekom boravka, tj. skraćivanje boravka, naplaćuje se 1 noć ekstra kao odšteta od otkazivanja.
Ukoliko se putnik ne pojavi u rezerviranom smještaju, naplatiti će se trošak naknade štete 100% iznosa ukupne cijene rezervacije.

Ukoliko putnik u rezervirani smještaj ne dođe do ponoći na dan početka usluge, a nije se javio pružatelju usluge, rezervacija se smatra otkazanom, te će se aplicirati gore navedeni trošak naknade štete.
Adriatic Kampovi d.o.o. ne nadoknađuje putniku troškove nastale oko nabave putnih isprava ili viza, vezanih za rezervaciju koju putnik otkazuje.

 

PLAĆANJE

Podaci za uplatu u Eurima putem bankovne doznake:
Uplatitelj: Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
Primatelj: Adriatic kampovi d.o.o.
Banka: Hrvatska poštanska banka d.d., Zagreb
Broj računa: 2390001-1101039433
IBAN: HR36239000111010394330, SWIFT: HPBZHR2X
Poziv na broj: unesite broj ponude/rezervacije

Plaćanje putem kreditnih kartica:

Adriatic kampovi d.o.o. primaju sve kreditne kartice: 

Mastercard

Visa

Diners

Adriatic kampovi koriste Wspay sigurnosni sustav za autorizaciju kreditnih kartica. Sustav koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru

Plaćanje na rate nije moguće.

Sva plaćanja će se izvršiti u hrvatskoj valuti po trenutnom tečaju Hrvatske Narodne banke. Prilikom terećenja Vaše kartice, iznos će biti pretvoren u Vašu valutu, sukladno tečaju kartičarske kuće. Kao rezultat takve pretvorbe valute moguće je minimalno odstupanje od objavljenih cijena na našoj internet stranici.

vrh stranice