Rezervacija

ODMOR S KUĆNIM LJUBIMCIMA

Svi naši kampovi su pet friendly jer smo svjesni da odmor ne bi bio odmor bez četveronožnih članova obitelji. Kampovi su prepoznati kao idealno mjesto za odmor s kućnim ljubimcima na Jadranu. Ukoliko ne možete zamisliti putovanje bez vašeg kućnog ljubimca naši kampovi su pravo mjesto za vas. Vaši psi su dobrodošli u svim mobilnim kućicama i na svim parcelama Adriatic Kampova!

 

ODMOR S KUĆNIM LJUBIMCIM U KAMPU PINETA

U kampu Pineta, psi će uživati u igri u prirodi, hladu borove šume te pristupačnom ulazu u more. Odmor s kućnim ljubimcima može početi na plaži za pse koja se nalazi se u sklopu kampa. Naše kućice u kojima su psi uvijek dobrodošli su idealno mjesto za odmor s kućnim ljubimcima u Istri. Dog friendly smještaj nalazi se u blizini plaže s pogledom na Brijunsko otočje. Vjerujemo da će vama i vašim ljubimcima goditi šetnje uređenom stazom od kampa Pineta do istarskog gradića Fažana.


SAZNAJ VIŠEODMOR S KUĆNIM LJUBIMCIM U KAMPU PERNA

Kamp Perna je poznata surferska destinacija na jugu Hrvatske- u ovom kampu sve je podređeno uživanju na valovima. Kamp Perna idealno mjesto je i za odmor s kućnim ljubimcima na Jadranu. Okušajte se u novoj vještini: povedite vašeg ljubimca na daskanje! Plaža se nalazi u samoj blizini mobilnih kućica i parcela- gdje su u svim smještajnim objektima dozvoljeni psi. Kampiranje za kućne ljubimce je u kampu Perna prilagođeno jer je ulaz u more psima je dozvoljen na svim mjestima u kampu kako bi i odmor za kućne ljubimce bio potpun.

SAZNAJ VIŠE

ODMOR S KUĆNIM LJUBIMCIM U KAMPU BAŠKO POLJE

Kamp Baško polje je pravo mjesto za miran obiteljski odmor na Jadranu koji bi za neke obitelji bio nezamisliv bez omiljenih kućnih ljubimaca. Dog friendly odmor će biti potpun jer će vaši kućni ljubimci uživati prirodi koju kamp pruža- igra u hladovini stoljetnih borova je pravi zgoditak tijekom vrućih ljetnih dana, a prekrasne plaže koje se nalaze duž šetnice duge 2 kilometra prilika su za šetnju, igru i osvježenje u moru. Kamp Baško polje na Makarskoj rivijeri pravo mjesto je za kampiranje s kućnim ljubimcima u Dalmaciji.

SAZNAJ VIŠE 

ODMOR S KUĆNIM LJUBIMCIM U KAMPU BI VILLAGE

Zabava za cijelu obitelj nalazi se u kampu Bi Village. Kamp Bi Village je kids & dog friendly resort- za užitak svih članova obitelji. Odmor s kućnim ljubimcima ponekad može biti zahtjevan, ali ne i u kampu Bi Village jer je prepun sadržaja za kampiranje s kućnim ljubimcima u Istri. Na mapi kampa možete pronaći plažu namijenjenu kupanju pasa te tuševe za vaša ljubimce. Dog Beach, u dužini od 50m, nema ležaljke ni ogradu te je otvorena cijeli dan za neograničeno uživanje i slobodu vaših ljubimaca u moru.


SAZNAJ VIŠE
vrh stranice