Rezervacija

ISTRAŽITE PLAŽE U HRVATSKOJ

Hrvatska ima što ponuditi uduž obale, od Istre na sjeveru do Pelješca na jugu, na plažama uz kristalno čisto i toplo Jadransko more. Načina za uživanje u ljepotama Hrvatske je bezbroj, a mi vam preporučamo uživanje s najljpših plaža Jadrana. Bez obzira na to želite li svoj odmor provesti na plažama unutar naših kampova koje se nalaze u blizini mobilnih kućica,  ili pak svoj odmor želite provesti u osami bez primjesa civilizacije i u direktnom kontaktu s prirodom, na Jadranu ćete doći na svoje. Jedno je zasigurno sigurno svim plažama koje ćete posjetiti- kristalno čisto more kojem ćete se iznova vraćati. Upoznajte Hrvatsku kroz njene najljepše plaže!

PLAŽE U ISTRI

More istarskih plaža vrlo je visoke čistoće, a njegova se kakvoća redovito kontrolira. Istarske plaže nagrađene su Plavom zastavom (međunarodno priznatom oznakom za očuvanje prirode). Plaža kampa Pineta u Fažani naša je prva preporuka. Plaža se nalazi stotinjak metara od naših mobilnih kućica s predivnim pogledom na nacionalni park Brijune. Plaža kampa Pineta također je dozvoljena i za kućne ljubimce. Pored plaže u kampu Pineta, toplo preporučujemo predivnu Medulinsku rivijeru bogatom plažama i brojnim otočićima. Najpoznatija plaža u Medulinu je pješčana plaža Bijeca, prikladna za ljetovanje s djecom u Istri, budući je ulazak u more izuzetno blag te time idealan za djecu. U Medulinskoj rivijeri ne smijemo izostaviti niti skrivene uvale rta Kamenjak na obalnom pojasu dugačkom 30 km.


PLAŽE U MAKARSKOJ

Makarska rivijera je mikroregija u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se prostire na 53 kilometra. Uz stjenovite plaže, posjetitelji se mogu kupati na brojnim šljunčanim plažama koje dominiraju ovim područjem. Za posjetitelje našeg kampa preporučujemo plažu kampa Baško Polje, smještena 500-tinjak metara od naših kućica koja se nalazi u hladu predivne borove šume. Nadalje, plaža Punta Rata zasigurno je najpoznatija plaža Makarske rivijere koja se nalazi u mjestu Brela te se ista smatra glavnim simbolom ove destinacije. U mjestu Baška Voda najpopularnija plaža je Nikolina, koja je prema Daily Mail-u svrstana među 10 najatraktivnijih plaža Mediterana. Također, na jugu Makarske rivijere preporučujemo i vrlo atraktivnu plažu Velika Duba pored mjesta Živogošće.

 

PLAŽE NA PELJEŠCU

Pelješac kao destinacija vrlo je atraktivna svim ljubiteljima aktivnog odmora budući na ovoj lokaciji more i prirodni uvjeti stvaraju savršene uvjete za jedrenje na dasci (prosječna brzina vjetra kreće se oko 30km/h, dok u najtoplijem vrhuncu dana vjetar dostiže i do 70km/h). Plaža kampa Perna idealna je za sve ljubitelje jedrenja na dasci. U kampu Perna gosti imaju na raspolaganju surf školu s vrhunskim trenerima te s mogućnošću iznajmljivanja opreme za surfanje. Pored kampa Perna, jedriti na dasci možete i u mjestu Viganj. Plaža Viganj može se pohvaliti sa 260 sunčanih dana u godini, odnosno oko 3600 sunčanih sati godišnje. Ukoliko ste ljubitelji ležernijeg odmora, svakako preporučujemo plažu Jezero koja se nalazi u blizini mjesta Dube, a idealna je za miran odmor na osamljenoj plaži na kojoj čak i na vrhuncu sezone nećete pronaći gužvu.

vrh stranice