Rezervacija

NOVI GLAMPING ŠATORI – otvaranje na ljeto 2022.

S prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru na obližnjem otoku Korčuli i bogatom vegetacijom- kamp Perna je godinama poznato mjesto za kampiranje na poluotoku Peljašcu. Osim što ste do sad mogli boraviti u modernim mobilnim kućicama ili na prostranim parcelama s vašim kamperom ili šatorom- ove godine iskušajte naše luksuzne glamping šatore. Upoznajte jedinstveno mjesto unutar kampa Perna…

MAPU NAŠIH GLAMPING ŠATORA I KAMPA PERNA MOŽETE PRONAĆI OVDJE

Glamping šator

 

Naša nova skrivena zona koja gleda na more, sastoji se od 4 glamping šatora, nudi posebno iskustvo daleko od gradske gužve. Glamping šator vličine 18m2 instagramičnog boho interijera idelana je za opuštajući odmor, a privatna drvena terasa ispred šatora inspirirati će vas na večere pod zvijezdama. Uopće nećete primijetiti da u šatoru nema televizora.

- Površina: 18m2

- Visina šatora: 3,3m

- Broj kreveta: 4

Isplanirajte svoj glamping odmor već danas!

REZERVIRAJ

Naši luksuzno uređeni šatori su za sve one koji ne žele odustati od udobnosti svog svakodnevnog života kao što su hlađena pića iz frižidera, savršena jutarnja kava iz aparata ili neograničeni internet, ali u isto vrijeme žele ljetovati u srcu prirode izvan civilizacije. Na udaljenosti od samo nekoliko koraka do mora i zajedničkog sanitarnog čvora za kamperiste, naš glamping nudi poseban romantičan odmor za parove. U šatoru se nalazi bračni krevet te pomoćni ležaj za parove koji odluče putovati s djetetom. Ne zaboravite povesti i vašeg četveronožnog ljubimca, jer su psi dobrodošli u šatore kao i sav smještaj u kampu.

 

Iskusite naš glamping i povežite se s prirodom!

 

vrh stranice