Rezervacija

Dobrodošli u kamp Pinetu! Drago nam je da ste ovdje s nama te vjerujemo da ćete na ovoj stranici pronaći sve željene informacije. Ako imate iskustva s kampiranjem ili ako Vam je ovo prvi put da ste se odlučili boraviti u kampu, znamo da Vam je najvažnije pronaći pravo mjesto za odmor - to je mjesto gdje ćete se osjećati ugodno te provesti svoje slobodno vrijeme s obitelji i prijateljima. Kampiranje u našim kampovima izvrstan je način da uživate u prekrasnoj mediteranskoj prirodi i iskusite svijet oko Vas na način koji je opuštajuć i zabavan. Jedva čekamo da vam kažemo sve o kampu i mjestima koja možete posjetiti dok boravite u kampu Pineta, smještenom u Fažani na predivnom istarskom poluotoku. 

Mobilne kućice kampa Pineta dio su Adriatic Kampova d.o.o., tvrtke koja vam olakšava planiranje Vašeg idućeg ljetovanja te osigurava bezbrižan odmor u mobilnim kućicama. Bilo da na ljetovanje dolazite s obitelji ili s prijateljima dolazite na vikend odmor posjetiti Nacionalni park Brijune, mi smo ovdje da Vam pomognemo te da Vam pružimo nezaboravan odmor.  

OPĆE INFORMACIJE

Drago nam je da ste nas pronašli! Bilo da tražite vikend odmor ili produljeni boravak, možemo Vam ponuditi savršen smještaj u blizini mora kako bismo Vaš boravak u našim kućicama učinili što ugodnijim. Naše mobilne kućice potpuno su opremljene sa svime što Vam je potrebno da se osjećate kao kod kuće: parking, klima uređaj, kuhinja, kupaonica i više! Imamo dovoljno mjesta i za Vašu obitelj i prijatelje. Kamp Pineta nudi restoran i bar, trgovinu mješovitom robom i pekaru te zajednički grill prostor za sve goste kampa koji će Vaše iskustvo kampiranja kod nas podići na višu razinu. Kamp Pineta otvoren je od travnja do listopada.

Prijava: od 16:00  I  Odjava: do 10:00  I  Valuta plaćanja: EUR  I  Metode plaćanja: Gotovina, kartice 

Usluge: Trgovina I  Pekara  I  Bar & Restaurant  I  Roštilj  I  ATM  I  Praonica   Igralište

MOBILNE KUĆICE

Kamp Pineta nudi 50 mobilnih kućica u dvije osnovne veličine:
MH 32m2 sa maksimalnim kapacitetom od 6 gostiju  I  MH 24m2 sa maksimalnim kapacitetom od 5 gostiju

Mobilne kućice podijeljene su u dvije glavne zone:

KAMPING PARCELE 

Pineta nudi više od 300 kamping parcela sa strujom koje nisu u našem vlasništvu. Za više informacija o kamping parcelama i dostupnosti obratite se na: TEL: +385 (0)52 521 884 ili EMAIL: pineta@brijunirivijera.hr

ISTRAŽITE DESTINACIJU

Kamp Pineta prekrasno je mjesto za boravak, no što ako želite istražiti okolnu destinaciju? Nalazimo se u Istri, najvećem hrvatskom poluotoku, a u nastavku dajemo nekoliko ideja što možete posjetiti: Kamp Pineta nalazi se u malom predivnom ribarskom mjestu Fažana, smještenom na jugozapadnoj obali istarskog poluotoka, što je predstavlja idealnom za istraživanje svih prirodnih ljepota zapadne Hrvatske. Nalazimo se nasuprot Nacionalnog parka Brijuni—savršenog mjesta za istraživanje kulturne baštine, prirode, planinarenja, vožnje biciklom. Brijuni također nude mogućnost jedinstvenog golf iskustva. U slučaju da ne igrate golf, predlažemo uživanje u romantičnom pikniku na jednom od otoka Brijuna. Okolica kampa Pineta ima toliko čarobnih destinacija da nikada nećete htjeti otići. 

Ako tražite destinaciju koja spaja povijest i kulturu s prirodnim ljepotama, Pula je mjesto za vas. U ovom obližnjem gradu nalazi se najočuvaniji rimski amfiteatar u Hrvatskoj, kao i drugi spomenici iz antičkog doba.

Ako biste radije proveli vrijeme istražujući nešto modernije i suvremenije, predlažemo da posjetite Rovinj. Ovaj je grad poznat po svojoj raznolikoj mješavini arhitektonskih stilova - neki datiraju tisućama godina, te po prekrasnim plažama. 

A ako vaša ideja zabave uključuje izvrsnu hranu, onda imamo sjajne vijesti! Istra je vrlo poznata po svojoj ukusnoj kuhinji - i dom je nekih od najpoznatijih vina u zemlji!

vrh stranice